Home » Contact

Contactformulier

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, wij contacteren je zodra mogelijk. Als kandidaat speelster scrol iets verder en vul het formulier in voor een testtraining.

Ben je speelster en wil je bij K. Berchem Sport vrouwenafdeling even komen testen?

Vul dan onderstaand formulier in en onze sportieve staf contacteert je zo snel mogelijk om je uit te nodigen op een training!

Vergeet na het invullen van je formulier niet op "submit" te drukken!!

K. Berchem Sport Vrouwenafdeling

Ludo Coeckstadion

Berchemstadionstraat 75

2600 Berchem

Stamnummer 0028

Kleuren: Geel-Zwart

GC Luc Verhoeven: email: secretariaat@berchem-sport.com

Algemeen Manager Vrouwenafdeling Marc Vercammen: vercammen_marc@hotmail.com GSM: 0478/26.18.09

email Vrouwenafdeling: info@kbs-vrouwenvoetbal.be

Met de auto vanuit Gent

E17, door de Kennedytunnel, afrit 5 Berchem, Wilrijk. Naar links over de autostrade, binnensingel Noord. Aan Berchem station, rechts naast de spoorlijn : eerst Posthofbrug [de Antwerpse Ring over], dan Roderveldlaan tot aan het Stadion van Berchem Sport. Dat is de tweede zijstraat rechts.

Met de auto vanuit Brussel

Craeybeckxtunnel, richting centrum, aan de lichten naar rechts: binnensingel Noord. Tot aan Berchem station, rechts naast de spoorlijn : eerst Posthofbrug (de Antwerpse Ring over), dan Roderveldlaan tot aan het Stadion van Berchem Sport. Dat is de tweede zijstraat rechts.

Met de auto vanuit Hasselt

E313, afrit Antwerpen Borgerhout, aan de lichten links, binnensingel , aan vijfde lichten, onder viaduct van Berchem station, naar links, naast spoorlijn: eerst Posthofbrug [de Antwerpse Ring over], dan Roderveldlaan tot aan het Stadion van Berchem Sport. Dat is de tweede zijstraat rechts.

Met de trein

Uitstappen in station Antwerpen-Berchem. Aan de achterzijde van het station gaat u linksaf over de brug, blijf deze weg volgen en aan de rechterzijde voorbij het kantorencomplex slaat u rechtsaf.

Met de bus

Nabij het stadion stoppen de Lijnbussen 18, 21, 32, 34 en 9.

Bereken reisroute De Lijn

Met de tram

Lijnen 7 (Eilandje-Mortsel) en 15 (Boechout-Linkeroever) uitstappen halte Jan Moorkensstraat.