Home » Nieuws » Corona en nieuwe speelsters seizoen 2020-2021

Corona en nieuwe speelsters seizoen 2020-2021

Ondanks de Coronacrisis moeten wij ons toch voorbereiden op het voetbalseizoen 2020-2021.

Wil je in een ambitieuze ploeg spelen waar elke speelster zo goed mogelijk op haar eigen niveau speelt, waar ambitie hoog in het vaandel wordt gedragen maar ook teambuilding een belangrijk item is, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Voor al onze ploegen zijn wij nog op zoek naar speelsters.

 

Voor onze A-ploeg zoeken wij ambitieuze dames die naast het voetbalplezier er nog iets aan willen overhouden. Deze ambitieuze dames moeten ons A-team komen versterken en de ambitie hebben om elke wedstrijd te willen winnen. Vraag zeker naar ons aanbod voor de A-ploeg en leer onze voorwaarden kennen.

 

Voor onze B-ploeg zoeken we speelsters die willen voetballen en de ambitie hebben om mooi voetbal te spelen voor onze supporters en de andere speelsters van de B-ploeg. Je krijgt de kans om veel bij te leren en je hebt de ambitie om ooit in ons A-team te spelen dan ben je bij ons zeker op je plaats, vraag zeker naar onze voorwaarden.

 

Voor onze U16 ploeg zijn we nog op zoek naar jonge beloftevolle speelsters die in een sterk team willen terecht komen en de voetbalsport ten volle willen leren beheersen, er in te groeien en een wissel willen vormen voor ons A-team in de nabije toekomst, dan ben je zeker bij ons op het juiste adres. Neem inlichtingen en start je voetbalcarrière bij ons.

 

Voor onze U13 ploeg zijn we ook nog op zoek naar beloftevolle speelsters die snel willen groeien en de ambitie hebben om naar onze U16 ploeg door te stromen.

 

Ook onze U11 ploeg zoekt nog speelsters die een aanvang willen nemen met voetballen en die snel willen leren, een goede opleiding willen krijgen en zo willen groeien om ons A-team in de toekomst te versterken in de nationale afdelingen.

 

Er zullen in de toekomst testtrainingen worden georganiseerd, door de coronacrisis is nog niet geweten wanneer deze doorgang zullen kunnen vinden, wij hopen om dit zo snel mogelijk te doen maar zijn gebonden door de maatregelen van de overheid. Je kan je wel al inschrijven.

 

Meer inlichtingen zijn te verkrijgen bij onze sportief verantwoordelijke Willy Valenberghs, dit kan door een mailtje te sturen naar; willyvalenberghs@skynet.be, je kan ook meer inlichtingen krijgen bij Marc Vercammen, algemeen manager van het vrouwenvoetbal van Berchem: vercammen_marc@hotmail.com of op nummer 0478/26.18.09.

 

Bezoek ook onze website: www.kbs-vrouwenvoetbal.be

 

Hopelijk tot binnenkort om samen met ons de overwinningen aan elkaar te rijgen.