Home » Nieuws » Keepsters en speelsters gezocht seizoen 2022-2023

Speelsters en keepsters gezocht: gemotiveerde dames en meisjes voor het seizoen 2022-2023

Om aan te sluiten bij Antwerp Diamonds FC!

Er kunnen nog steeds dames en meisjes aansluiten, we zoeken nog gemotiveerde speelsters om één van onze teams te versterken. Zo zijn we onder andere nog op zoek naar speelsters om het A-elftal te versterken, in elke linie kunnen we nog versterking gebruiken, vraag zeker naar onze voorwaarden van het A-elftal en zorg er mee voor dat Antwerp Diamonds FC naar nationale kan promoveren! 

Verder zoeken we ook nog meisjes om onze ploegen U16,  U13, U11 en U9 te versterken en alzo de basis te leggen om onze dameselftallen te doen groeien. 

Ook het B- en C-elftal kan nog speelsters gebruiken, hiervoor zoeken we gemotiveerde dames vanaf 16 jaar die hun talenten willen aanscherpen en in een leuk team willen spelen.

 

Verder willen we zeker ook nog keepsters aantrekken voor al onze ploegen, heb je interesse neem dan zeker contact op. Onze vrouwenafdeling heeft een eigen coach voor de keepsters die je een quasi-professionele opleiding aanbiedt.


Voor het seizoen 2022-2023 zoeken wij nog gemotiveerde speelsters die in een geweldig team willen spelen Antwerp Diamonds FC zoekt dames en meisjes om in één van de teams aansluiting te vinden en de voetbalsport met liefde voor de sport te bedrijven.
Indien je de voorwaarden wil kennen van ons A-elftal (vergoeding, training enzovoort) gelieve dan of een afspraak te maken of een mail te sturen aan onderstaande verantwoordelijken.
Wat verwachten we van jullie: aanwezigheid op alle trainingen, aanwezigheid op de matchen van jouw team, inzet en een hart voor de club om samen het onmogelijke te bereiken.
Meer inlichtingen kan je verkrijgen bij Marc Vercammen: vercammen_marc@hotmail.com of bij de sportief verantwoordelijke van het vrouwenvoetbal Willy Valenberghs: willyvalenberghs@skynet.be.

Neem zeker contact, dit kan ook door hiernaast te klikken en het formulier voor testspeelster in te vullen op onze contact pagina, wij contacteren je zo snel mogelijk.

Wil je eens een training meemaken om te kijken of voetbal je sport is, of je past in het team, ... neem dan zeker contact met ons op. 

 

HEB JE AMBITIE EN WIL JE ER OOK WAT VOOR TERUG CONTACTEER ONS DAN ZEKER OM DE VOORWAARDEN VAN ONS A-ELFTAL TE KENNEN!