Home » Nieuws » Speelsters gezocht seizoen 2020-2021

Speelsters gezocht: gemotiveerde dames en meisjes voor het seizoen 2020-2021

Er kunnen nog steeds dames en meisjes aansluiten, we zoeken nog gemotiveerde speelsters om één van onze teams te versterken. Zo zijn we onder andere nog op zoek naar speelsters om het A-elftal te versterken, in elke linie kunnen we nog versterking gebruiken, vraag zeker naar onze voorwaarden van het A-elftal en zorg er mee voor dat K. Berchem Sport naar nationale kan promoveren!

Verder zoeken we ook nog meisjes om onze ploegen U16,  U13 en U11 te versterken en alzo de basis te leggen om onze dameselftallen te doen groeien. 

Ook het B-elftal kan nog speelsters gebruiken, hiervoor zoeken we gemotiveerde dames vanaf 14 jaar die hun talenten willen aanscherpen en in een leuk team willen spelen.


Voor het seizoen 2020-2021 zoeken wij nog gemotiveerde speelsters die in een geweldig team willen spelen. K. Berchem Sport Vrouwenafdeling zoekt dames en meisjes om in één van de teams aansluiting te vinden en de voetbalsport met liefde voor de sport te bedrijven.
Indien je de voorwaarden wil kennen van ons A-elftal (vergoeding, training enzovoort) gelieve dan of een afspraak te maken of een mail te sturen aan onderstaande verantwoordelijken.
Wat verwachten we van jullie: aanwezigheid op alle trainingen, aanwezigheid op de matchen van jouw team, inzet en een hart voor de club om samen het onmogelijke te bereiken.
Meer inlichtingen kan je verkrijgen bij Marc Vercammen, algemeen manager vrouwenvoetbal: vercammen_marc@hotmail.com of bij de sportief verantwoordelijke van het vrouwenvoetbal Willy Valenberghs: willyvalenberghs@skynet.be.

Neem zeker contact, dit kan ook door het formulier hiernaast in te vullen, wij contacteren je zo snel mogelijk.

Wil je eens een training meemaken om te kijken of voetbal je sport is, of je past in het team, ... neem dan zeker contact met ons op. 

 

HEB JE AMBITIE EN WIL JE ER OOK WAT VOOR TERUG CONTACTEER ONS DAN ZEKER OM DE VOORWAARDEN VAN ONS A-ELFTAL TE KENNEN!