Home » Nieuws » Wedstrijdverslagen » Wedstrijdverslag Beloften U16 » Wedstrijdverslag 5/9/2020 FC Ik Dien A - KBS meisjes U16

Wedstrijdverslag 5/9/2020 FC Ik Dien A - KBS meisjes U16

Op zaterdag 5 september 2020 was het een speciale dag voor onze beloften U16. De eerste competitiewedstrijd kondigde zich aan. Meteen een moeilijke verplaatsing naar de meisjes van FC Ik Dien A. Deze wedstrijd begon en na 7 minuten kon Oumaima de score openen voor Berchem (0-1). Maar in de 15de minuut kon Ik Dien gelijk maken (1-1). Berchem kon in de match voor 80% balbezit houden en combineerde goed. Ik Dien loerde constant op de counter en dat bracht soulaas, in de 40ste minuut kon Ik Dien opnieuw scoren (2-1). Na 48 minuten bracht Elise Berchem terug langszij (2-2). Maar ondanks het overwicht van Berchem kon Ik Dien terug op voorsprong komen in de 53ste minuut (3-2). Alles was terug te herdoen voor onze beloften. Maar het was niet lang wachten en Bo kon dan in de 58ste minuut Berchem terug op gelijke hoogte brengen (3-3). Ik Dien kon dan niets meer doen mede dankzij een goed keepende Julie. In de 61ste minuut bracht een flits van Rania Berchem terug op voorsprong (3-4). En dan als afsluiter kon Oumaima in de 72ste minuut Berchem de zege schenken en bracht de eindstand op 3-5.

Proficiat aan onze beloften, de toekomst van Berchem ladies is verzekerd met zulke beloften.

Heel de ploeg heeft goed gespeeld hoewel het op sommige momenten wat rommeliger aan toeging (volgens trainer :-)) hebben ze toch een goede collectieve prestatie neergezet.