Home » Nieuws » Wedstrijdverslagen » Wedstrijdverslagen Meisjes U13 » Wedstrijdverslag 6/10/2019 Meisjes U13 - KFC Lint A

Wedstrijdverslag 6/10/2019 Meisjes U13 - KFC Lint A

Onze meisjes U13 ontvingen zondag 6/10/2019 de jongens van Lint. We hadden al veel gehoord dat dit één van de sterkste ploegen is van de reeks. En dit werd ook bewaarheid. De jongens van Lint zijn een zeer goed voetballend team.

Maar toch hebben ze op geen enkel moment onze meisjes van het veld gespeeld, integendeel op sommige momenten werden de jongens heel zenuwachtig door het fantastische spel van onze meisjes. Het eerste kwartier werd er niet gescoord in deze zeer mooie match. In het tweede kwartier konden de jongens van Lint toch 0-2 voorkomen. Dit was niet helemaal terecht maar wel verdiend. In het derde kwartier werd niet gescoord, wel kreeg Billie een enorme kans voor onze meisjes maar de keeper bracht in extremis nog redding. In het vierde kwartier konden de jongens van Lint nog driemaal scoren, niet helemaal verdiend want onze meisjes bleven vechten als echte leeuwinnen en lagen zeker niet onder, ze hadden enkel pech met de afwerking. Een al bij al zeer mooie wedstrijd die met iets te zware 0-5 cijfers werd beëindigd. Zondag 13/10/2019 om 09.30 uur spelen onze meisjes op Zennester Hombeek, kom ze eens aanmoedigen en kijk wat talent deze ploeg bevat.