Home » Nieuws » Wedstrijdverslagen » Wedstrijdverslagen Vrouwen A-elftal » Wedstrijdverslag 5/10/2019 VVC Brasschaat - KBS Vrouwen A

Wedstrijdverslag 5/10/2019 VVC Brasschaat - KBS Vrouwen A

zaterdag 5/10/2019 matchdag voor ons A elftal, we speelden op en tegen Brasschaat VVC (voorheen Maria Ter Heide). Onze dames kenden een heel sterk begin in Brasschaat, na 5 minuten kon Silke de score openen en werd het 0-1. Na 10 minuten kon Evy de score verdubbelen en stonden we 0-2 voor, dat beloofde een sterke zaterdagnamiddag te worden maar niets was minder waar. We konden de score niet verder uitdiepen in Brasschaat, integendeel in de 77ste minuut kon Brasschaat tegenscoren en werd het 1-2. Zo werd het nog een spannend laatste kwartier. Maar onze dames konden standhouden tegen Brasschaat en brachten de drie punten mee naar Berchem.

 

Volgende week zaterdag 12/10/2019 staat er een competitietopper op het programma, dan ontvangen onze leeuwinnen K. SC Mechelen, de tot dusver ongeslagen ploeg in tweede provinciale. Onze leeuwinnen zullen er alles aan doen om hier verandering in te brengen, ze zullen hierbij alle steun nodig hebben die ze kunnen krijgen en daarom rekenen we op u supporters om onze dames mee naar de overwinning te loodsen. Dus supporters wees op post.