Wedstrijdverslag 7/9/2019

7/9/2019 eerste competitiedag voor onze beide ploegen.

Spijtig genoeg moesten we met de B-ploeg al heel vroeg (10.00 uur) forfait geven tegen Hombeek. Dit komt door de vele geblesseerden, verlof en dames die moesten gaan werken. Hopelijk kunnen we deze tekorten snel oplossen en komen de geblesseerden snel terug onze kern versterken.

Om 14.30 uur had onze A-ploeg afspraak tegen de dames van Arendonk en dit op Arendonk. Wij waren vroeg aanwezig, zo vroeg zelfs dat we nog een tijdje buiten hebben moeten staan wachten alvorens we de kantine en kleedkamers konden betreden.

Maar het wachten werd beloond, we zijn de drie punten gaan halen en hebben ze meegebracht naar Berchem.

Dit was zeker niet de verdienste van de scheidsrechter die op zijn minst twee strafschoppen in het voordeel van Berchem niet heeft gefloten en welke soms heel rare kronkels had met betrekking tot geziene of niet geziene fouten.

Al bij al werd het een sportieve en spannende wedstrijd.

De aftrap was om 14.30 uur, al na 22 minuten keken we tegen een achterstand aan, het nummer 12 van Arendonk Smeyers kon scoren door de bal net onder de deklat te laten belanden, hierdoor was onze nummer 1 Lotte Geuens geklopt. Pas in de 40 ste minuut kon Joyce Eyskens tegenscoren, zo konden we gaan rusten met 1-1. Vijf minuten na de rust kon Evy Robbrecht, onze nummer 12 de stand op 1-2 brengen. Het bleef aanvallen regenen langs beide kanten, ook Arendonk was nog dicht bij de 2-2, maar de ballen vielen op de deklat, op de kruising en tegen de paal, zo bleef het 1-2. Dit tot in de 82ste minuut, toen kon Silke Van Rompaey de eindscore vastleggen en legde ze de 1-3 in de netten.

Al bij al een ruime zege die met veel moeite en zweet is tot stand gekomen.

Wij danken onze partners voor hun steun aan deze wedstrijd, onze partners zijn J. Maes en zoon sanitair en verwarming, APS kledijbedrukking, Autajon, Century21 Activity.

Supporters wees zeker op post voor onze volgende wedstrijden. Ons volledig programma kan je vinden op onze website.